Clariant Products RO

check_circle Companie verificată
32

Clariant Products RO

check_circle Companie verificată
32

Despre

Clariant este o companie inovatoare, a cărei activitate este centrată pe dezvoltarea sustenabilă a produselor chimice specializate. Sediul companiei se afla in regiunea Basel, Elvetia. Anul trecut compania a înregistrat vânzări de 4.4 miliarde CHF în domeniile unde activează, valorificând talentele celor 17 000 de angajați din peste 50 de țări.   Portofoliul Clariant este optimizat pentru creșteri viitoare, cu accent pe trei domenii de activitate: produse chimice pentru îngrijire, catalizatori și resurse naturale. Credem că dezvoltarea noastră este in beneficiul clienților noștri și a succesului acestora.

Cheia atingerii obiectivului nostru constă în investiții permanente pentru indentificarea de soluții inovatoare, acesta fiind un mediu propice pentru dezvoltarea curajului și determinării. Alăturați-vă echipei noastre și ajutați la crearea valorilor durabile prin intermediul chimiei și în beneficiul clienților din întreaga lume.

Joburi

Social

Contact

STR. LONDRA 34 CORP A Et. 1 CAM. 6 Cod 011764, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close