certSIGN

certSIGN S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cine suntem

certSIGN este o companie românească care dezvoltă produse și servicii destinate asigurării securității și protejării informațiilor.

Povestea noastră începe în 2006, an în care am pornit cu o echipă mică, entuziastă și ambițioasă. Astăzi suntem cel mai important prestator de servicii de încredere la nivel național și certificate la nivel European, deschizători de drumuri pe piața din România prin introducerea tehnologiilor paperless în procesele de business, producători de soluții software proprietare, de soluții de securitate cibernetică și de arhivare implementate cu succes în 20 de țări.

Domenii de activitateServicii de încredere (semnătură electronică calificată, marcare temporală, certificate SSL)
Securitate cibernetică
Identitate digitală
Arhivare fizică și electronică

Echipa noastră

certSIGN are o echipă calificată de experți cu numeroase certificări și competențe tehnice solide, dovedite în proiecte importante de realizare și implementare a unor soluții complexe de securitate a informațiilor, în proiecte de cercetare și dezvoltare, de consultanță și de audit. Spiritul inovator este principala noastră calitate, majoritatea soluțiilor companiei fiind produse proprietare dezvoltate intern.

Suntem lider pe piața semnăturilor electronice în România. Suntem pionieri al tahografului digital în România și furnizor de soluții de tahograf digital în 20 de țări din Europa și Asia. Suntem singurul furnizor de soluții PKI și de criptare a datelor din România. Suntem mândrii să fim certSIGN!

Certificări

Prestator de Servicii de Încredere Calificat conform eIDAS, WebTrust, Trusted Introducer, ORNISS și NATO pentru produse destinate protecției informațiilor clasificate, ISO 9001, ISO 37001, ISO 18001, ISO 14001.

Media
certSIGN - Qualified Trust Service
We Value Ideas
We Value Ideas
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.