Casier Total S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

CASIER TOTAL este cea mai noua solutie de colectare a platilor prin comerciantii parteneri, respectiv magazine, supermarketuri, benzinarii sau puncte comerciale de proximitate. Casier Total detine cea mai avansata solutie tehnica ce permite conexiunea unica dintre clienti, comerciant si furnizorii diferitelor servicii si produse. Casier Total este furnizor integrat de plati facturi la magazine, plati roviniete, vanzare de credit telefonie mobila de tip prepay, rate bancare etc.

CASIER TOTAL este operator de incasare plati si incarcare electronica ce pune la dispozitia partenerilor sai incasarea de facturi de la peste 170 de furnizori, vanzare de produse de reincarcare telecom de tip prepay telefonie mobila (Orange, Telekom, Vodafone, Digi Mobile), roviniete, plati rate bancare, incasare produse electronice, depuneri de numerar etc.

In punctele comerciale partenere Casier Total clientii pot efectua o multitudine de operatiuni: plata facturi utilitati, plata rovinieta, plata rate bancare, incarcare electronica a cartelelor telefonice de tip prepay, achizitie PaysafeCard etc.

Plata tuturor acestor servicii se poate face atat cu numerar cat si cu toate celelalte forme de plata – card bancar, tichete cadou, tichete de masa etc. – in functie de optiunile comerciantului si a legislatiei in vigoare, fara nicio restrictie din partea Casier Total.

Inca de la lansare serviciile Casier Total au primit increderea comerciantilor, clientilor finali dar si a furnizorilor. Mai bine de 170 de furnizori din intreaga tara se bucura de solutia tehnica pusa la dispozitie de Casier Total catre comerciantii parteneri, spre beneficiul clientilor platitori.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.