Casa Noastra

Casa Noastra

Despre

Casa Noastra, activeaza in domeniul producerii si montajului de usi si ferestre, avand o retea de magazine la nivel national, in principalele orase din Romania. Activand de 10 ani pe piata romaneasca, compania se bucura de un bun renume, avand o dezvoltare deosebit de dinamica pe piata producatorilor de profil.
Inca din momentul infiintarii, "Casa Noastra" si-a propus, prin proiectele pe care le va realiza, sa conduca la o modificare esentiala a calitatii lucrarilor din domeniu, in primul rand prin folosirea unei tehnologii de ultima generatie. Pentru a putea sprijini eforturile echipei suntem permanent interesati in a achizitiona si folosi cele mai noi tehnologii in domeniu. Calitatea este garantata de catre ultimele produse ale companiilor partenere cu ajutorul carora "Casa Noastra" reuseste sa-si mentina pozitia castigata pe piata ca producator in domeniul tamplariei PVC. Pentru mai multe informatii puteti vizita: www.casanoastra.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str Invingatorilor nr 31 sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close