Cambridge Centre

check_circle Companie verificată
1

Cambridge Centre

check_circle Companie verificată
1

Despre

CENTRUL CAMBRIDGE ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea: Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Este Centru de pregatire si testare Cambridge. Ofera consultanta psiho-pedagogica si financiara gratuita pentru Studii Universitare in Marea Britanie. 

Asociatia Cambridge Centre este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, romaneasca, cu sediul central in Bucuresti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeana in randul cetatenilor romani prin domeniile: tineret, formare profesionala, egalitate de sanse, cetatenie si implicare civica, servicii sociale, perfectionare in domeniul limbilor straine, protectia mediului, antreprenoriat. 

CENTRUL CAMBRIDGE este formator autorizat de Cambridge English Assessment  pentru pregatire in scopul obtinerii certificatelor Cambridge™.

Oferim:

•Consultanta gratuita psiho-pedagogica si financiara pentru studii in Marea Britanie.

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatelor Internationale Cambridge Young Learners (YLE)  Starters, Movers, Flyers -> cursuri pentru copii

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge A2 Key (KET) -> cursuri pentru tineri si adulti.

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge B1 Preliminary (PET) -> cursuri pentru tineri si adulti.

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge B2 First (FCE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge C1 Advanced (CAE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge C2 Advanced (CPE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

•Cursuri de limba engleza pentru obtinerea International English Language Testing System (IELTS) -> cursuri pentru tineri si adulti.

•Cursuri de limba engleza cu obtinerea Certificatului Profesional de Comunicare în Limba Engleza la nivel intermediar  -> cursuri pentru companii.

•Cursuri de limba engleza – Business pentru obtinerea Certificatelor BULATS -> cursuri pentru companii.

•Cursuri de limba engleza Military English cu obtinerea Certificatului Profesional de comunicare în limba engleza la nivel intermediar -> cursuri pentru armata.

•Cursuri de limba engleza pentru copii in scopul obtinerii Certificatelor Cambridge Junior 8-11 ani.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Poenaru Bordea, nr. 4, sec. 4, ap. 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close