BUSINESS GLOBAL HUB SRL

check_circle Companie verificată
2

BUSINESS GLOBAL HUB SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

usiness Global HUB este o companie tanara, cu o echipa formata din peste 120 de experti ce ofera servicii de back office, suport si servicii conexe. Lucram cu mai multi parteneri la nivel international, care deservesc peste 500.000 de clienti.

Unul dintre serviciile oferite este cel de Know Your Customer (KYC), Business Global HUB avand o intreaga echipa de specialitate in domeniul cunoasterii clientelei, prevenirii si combaterii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism. De asemenea, avem o echipa ce ofera servicii de customer support dedicata si specializata in domeniul financiar, oferind suport pe mai multe nivele, de la cel de baza, pana la cel avansat. Atat KYC, cat si customer support, sunt servicii pe care le oferim la nivel international, in diverse limbi straine precum: engleza, spaniola, franceza si rusa.

Scopul nostru este sa oferim numai servicii de calitate la cel mai inalt nivel, echipa noastra fiind formata din experti in domeniul financiar-bancar si nu numai.

Joburi

Media

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close