Building Technology Group R S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

BTG Romania, rebranduită în Bransha, este una dintre cele mai importante firme realizatoare de spații inteligente și sisteme de casă inteligentă din România.

Suntem o echipă de specialiști din Iași care analizează, proiectează și montează sisteme inteligente cu tehnologia viitorului, pe diverse tipuri de proiecte ale clienților casnici sau business2business.

Ce ne-ar placea să reții despre noi

Suntem prietenoși, atenți și ne gândim de 3 ori la tine înainte să îți propunem o soluție. În loc să facem instalații electrice, sisteme de securitate sau să vindem device-uri inteligente, noi venim cu soluții clare, configurate în funcție de imaginea ta asupra conceptului de bunăstare.

Suntem cei care îți vor oferi explicații la fiecare pas, cu răbdare. Nu trebuie să ai cunoștinte tehnice pentru a deveni client și a beneficia de avantajele unui spațiu inteligent alături de BRANSHA.

Și la nivel de date personale, BRANSHA este despre siguranță, încredere și protecție.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.