BUCATEPEROATE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bucate pe Roate / Carte Blanche isi mareste echipa!
Te asteptam sa te alaturi unei echipe formate din peste 40 de persoane cu diferite specializari in domeniul alimentatiei publice.
Vei avea ocazia sa lucrezi intr-o companie care detine un spatiu de productie de aproximativ 500 mp, amenajat si complet utilat. Intreaga activitate se desfasoara cu respectarea sistemelor de calitate si siguranta alimentului, implementate impreuna cu Tűv Karpat. 
Compania noastra detine si o certificare FSSC (Food Safety System Certification), acest standard fiind recunoscut de catre GFSI (Global Food Safety Initiative). 
Ne mandrim si cu faptul ca am participat la organizarea catering-ului pentru Summit-ul organizat in Sibiu in luna mai a anului 2019, la care au participat 27 de sefi de stat.
Compania noastra a fost premiata pentru sustinerea vizitei Papei Francisc la Bucuresti si pentru serviciile de catering prestate la acest eveniment.
Experienta noastra in domeniu este de peste 12 ani, suntem intr-o dezvoltare continua si cautam persoane de buna calitate, dornice sa se alature echipei noastre.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.