SC BRONTO COMPROD SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bronto Comprod dispune de o experiență de 25 de ani în domeniul comercializării pe piaţa românească a utilajelor pentru grădinărit . Activitatea companiei a fost menţinută prin respectarea următoarelor principii fundamentale: promptitudinea în deservirea clienţilor, asigurarea unui stoc optim pentru o gamă variată de produse , satisfacerea nevoilor clienţilor săi, asigurând un raport optim: preţ/calitate, şi nu în ultimul rând respectarea principiilor etice în interiorul societații și între colegi.Principalul obiect de activitate este comercializarea de motosape, maşini de tuns gazon, fierăstraie, motocoase, trimere, tractoraşe de tuns gazon, produse pentru sisteme de irigații, freze de zapadă, mașini pentru vinificație, precum şi alte unelte agricole.Totodată societatea comercializează şi piese de schimb şi asigură service pentru aceste utilaje.Dispunem de o rețea de distribuitori cu acoperire națională și colaborăm cu principalele DYV-URI de pe piața românească. Bronto Comprod este colaborator unic în România a mărcilor: MTD, Ikra-Mogatek, Szentkirály, Inter, Pubert, WOLF Garten, Triunfo, Heliflex,  Dormak ăi nu în ultimul rând Maruyama din JaponiaCreşterea pieţei produselor chinezeşti, a făcut necesară luarea deciziei  manageriale de  orientare și spre acest portofoliu de produse, dar fară a renunța la unul din principiile de bază a societății de a furniza informații corecte și despre  această gamă.Calitatea produselor comercializate sunt în conformitate cu C.E., iar preţurile practicate diferă în funcţie de tipul utilajelor, deoarece sunt utilaje hobby, semiprofesionale şi profesionale, dar în totdeauna se va găsi raportul cel mai bun de preț-calitate. La utilajele hobby asigurăm cea mai mare varietate de modele din acest domeniu.Societatea dispune de spații de depozitare proprii în satul Suceagu (extremitatea clujului) showroom și magazin propriu.Mediul de lucru în interiorul companiei este unul modern, plăcut, cu dotări necesare pentru a asigura o funcționare optimă .  

Media
Sediul firmei
Depozit

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.