Brand Distribution Group S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

         Suntem un grup, format din 4 firme, care ofera companiilor posibilitatea sa-si faca achizitiile dintr-un singur loc si sa obtina astfel, mai multe beneficii importante: economii substantiale, timp castigat redirectionat catre activitatile principale si productivitate ridicata.

     Avem tipografie si legatorie, inca din 1996, pe care am modernizat-o de mai multe ori si in care putem executa, de la carti de vizita pana la cataloage complexe si mostrare diverse. Garantam 100% calitatea produselor pe care le facem si daca se intampla sa nu corespunda, le refacem.

     Tot in cadrul tipografiei avem un atelier de personalizari si astfel putem furniza un serviciu complet de livrare materiale promotionale personalizate. Practic, putem importa peste 10000 de produse promotionale din Germania, Franta, Polonia, Ungaria, Spania, Cehia, Portugalia, pe care le personalizam si le livram direct companiilor. Si aici garantam 100% rezultatul final.  

     In fiecare an realizam in tipografie o colectie unicat de agende, calendare si alte produse promotionale, pentru a ajuta companiile sa se diferentieze de competitorii lor.

     A doua firma din grup este tot de productie si realizeaza articole igienico-sanitare din hartie, adica

servetele la cutie, prosoape din hartie si hartie igienica.

     Cea de-a treia firma este una speciala, deoarece este unitate protejata autorizata, prin care reusim sa integram persoane cu dizabilitati in piata muncii. Mai simplu spus, avem colegi, persoane cu dizabilitati, care lucreaza in productie.

     A patra firma din grup este specializata, de peste 20 de ani, in distributia de birotica, papetarie, produse de curatenie, promotionale, produse IT, echipamente de protectie a muncii.

     Toate acestea pentru a oferi companiilor achizitii simplificate, dintr-un singur loc, cumparaturi confortabile livrate direct la sediu si cu riscuri inexistente, datorita garantiilor pe care le dam.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.