Bosch

check_circle Companie verificată
39

Bosch

check_circle Companie verificată
39

Despre

Bine ai venit la Bosch, locul în care ideile tale duc la ceva mareț! Indiferent dacă vorbim de domenii de mobilitate, tehnologie industrială, bunuri de larg consum sau energie și tehnologie pentru construcții, Bosch contribuie decisiv la îmbunătățirea calității vieții acestei generații și a celor viitoare. Acest lucru este posibil numai cu o rețea globală de peste 375 000 de angajați extrem de puternici, cu pionierii care sparg noi terenuri tehnice în fiecare zi. Deci de ce să nu te alături pentru a începe ceva remarcabil?

 

Grupul Bosch este un important furnizor global de tehnologie „Inventată pentru viață” și servicii, operațiunile sale fiind împărțite în patru sectoare de afaceri: soluții de mobilitate, tehnologie energetică și de construcții, tehnologie industrială și bunuri de consum. Obiectivul Bosch este de a oferi inovații pentru o viață conectată și de a îmbunătăți calitatea vieții la nivel mondial prin produse și servicii care sunt inovatoare și provoacă entuziasm.

 

In România, grupul Bosch este prezent de 25 de ani si numără peste 8 000 de angajaţi în cinci locații din ţară. Toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România în cele două fabrici la Cluj și Blaj, un centru de cercetare și dezvoltare la Cluj, un centru de externalizare a proceselor de afaceri din Timișoara și birouri de vânzări în București,

 

La Bosch transformăm ideile în realitate si îmbunătățim calitatea vieții oamenilor din toată lumea. Fie în domeniul IoT, e-mobility sau al construcțiilor durabile - alături Bosch poți contribui direct la efortul de a îmbunătăți calitatea vieții. Suntem capabili să ne adaptăm la nevoile locale - fără să pierdem imaginea de ansamblu, suntem uniți, pasionați si împreună putem crea ceva remarcabil transformând ideile tale in tehnologii utile.

 

Începe cariera ta cu Bosch, devino parte a grupului de vizionari ce pot crea "Tehnică pentru o viață”. și profită de oportunitățile diverse ale unui angajator global. Cu Bosch, experiența ta are un viitor.

Joburi

Social

Contact

Str. Horia Macelariu nr. 30-34, sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close