Bookurier

Bookurier Logistics Srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bookurier s-a infiintat in anul 2008, din dorinta de a oferi servicii cat mai bune la un pret corect. Astfel, am fost printre primii care au introdus serviciul Loco in Bucuresti, ajungand in prezent, sa oferim un raport calitate-pret, greu de egalat in privinta acestui serviciu.

La Boookurier ne definesc seriozitatea si calitatea, in toate activitatile pe care le desfasuram. Avem parteneriate strategice cu cele mai importante companii de profil atat interne, cat si internationale. Din 2008 si pana astazi, compania Bookurier a semnat peste 5000 de contracte cu firme si companii din toate domeniile. Marea majoritate a clientilor ne-au ramas fideli si ne-au recomandat cu incredere si altor firme.

Din anul 2015, Bookurier isi desfasoara activitatea intr-o locatie nou construita, menita sa satisfaca atat nevoile companiei, cat si ale clientilor.Principalele obiective ale companiei sunt sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate, care sa acopere toate nevoile acestora, la un pret corect. De asemenea, foarte importanti pentru noi sunt oamenii care lucreaza in cadrul companiei Bookurier.

Personalul nostru este foarte bine calificat si orientat catre clienti. Bookurier acopera 100% teritoriul national, dar si international, livrand colete oriunde in lume. Oricare ar fi destinatia expedierilor, clientii nostri vor fi satisfacuti. Livram coletele in orice localitate din Romania, fara taxare de kilometri exteriori, direct la usa destinatarului. Oferim acoperire 100% din teritoriul national Track&Trace, Contactare telefonica a destinatarului inaintea livrarii, pana la trei incercari de livrare incluse in pret, retur gratuit  (In caz de livrare nereusita, returul coletului se efectueaza fara costuri suplimentare Ramburs rapid in forma dorita de client), suport din momentul ridicarii coletelor, pana la virarea rambursului,  posibilitate integrare API.

 

Daca doresti sa faci parte din echipa Bookurier Logistics, te asteptam sa aplici la unul dintre joburile noastre disponibile.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.