Bookster

check_circle Companie verificată
41

Bookster

check_circle Companie verificată
41

Despre

Din pasiune pentru educație și lectură, Bookster este o marcă fabricată în România, o bibliotecă publică modernă care revoluționează modul în care citim. Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi. Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

 

Prin Bookster ne-am propus încă de la început să inspirăm oamenii și ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România. Bookster reprezintă un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția, un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seară.

 

Comunitatea Bookster a trecut în prezent de 100 000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți din lume și la o experiență super faină, iar aproape 1 000 de companii din toată țara le oferă angajaților săi serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young, etc. și lista crește în fiecare săptămână.

 

Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu cele 5 mari valorile noastre: Be kind, In Love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile. Pentru Bookster este important să rezonezi cu valorile companiei dar și cu ceilalți colegi.

 

Ești pasionat de cărți,educație și lectură, iubești să inspiri oamenii și îți dorești să te dezvolți alături de o echipă entuziastă și profesionistă? Te încurajăm să aplici, pentru a avea șansa să faci ceva de valoare, atât pentru ține cât și pentru cei din jur!

 

Căutăm să angajăm colegi pentru atitudine și împreună să ne dezvoltăm aptitudinile. Hai să fii și tu un Bookster adevarat and Let’s rean’n’Roll!

Joburi

Social

Contact

str. Maior Gheorghe Sontu, nr.6, et. 4, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close