Bnb

BN BUSINESS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Avem peste 21 ani de experiență, peste 35.000 de produse în portofoliul BNB (3M, Acer, Canon, Epson, Info Notes, Sano, Toshiba si multe altele) și mai mult de 20.000 clienți fideli mulțumiți. BNB se află în top 10 companii de birotică, igienă și printing din România. Înființată în anul 1998, BN Business este o companie națională, aflată într-un proces continuu de dezvoltare și extindere. care oferă servicii complete pentru birouri, de la produse profesionale de igienă și curățenie, accesorii și consumabile de birou, produse de protocol, soluții integrate de printing și IT, rechizite școlare, magazin online.Misiunea BN Business (BNB) este de a oferi servicii complete și de calitate pentru biroul tău. Oferim servicii speciale B2B personalizate cât și produse disponibile online persoanelor fizice. Furnizorii noștri sunt branduri consacrate în domeniu, care garantează calitatea produselor. Avantajele BNB Avem o gamă largă de produse, cu peste 35.000 de produse din categoriile prezentate mai sus. Asigurăm transport gratuit, în toată țara Îți garantăm livrarea produselor în maxim 24 de ore de la comandă. Prețurile noastre sunt croite pe necesitățile tale și oferim suport specializat. Ce oferim? Portofoliul de produse BNB include: Produse de igienă și curățenie profesionale și consumer. Toată gama de papetărie și birotică. Rechizite școlare. Consumabile pentru diverse echipamente precum cartușe sau tonere. Cafea și produse de protocol pentru birou. Echipamente de prezentare: flipchart, tablă albă, videoproiectoare. Echipamente de birou: imprimante, fax-uri, copiatoare etc. Tehnică de calcul de birou și IT: calculatoare, rețele etc. Portofoliul nostru de servicii mai include: Consultanță pentru dotări birouri. Service echipamente pentru copiatoare, imprimante, faxuri, calculatoare Închirieri echipamente pentru activități pe termen scurt, prezentări și conferințe. Avem depozite în București, Timișoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Pitești, Brașov, Cluj, Baia-Mare. web: http://BNB.ro e-mail: resurse.umane@bnb.ro

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.