BLUESPACE TECHNOLOGY SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
„Viziunea companiei noastre este de a dezvolta și produce local, în Romania, soluții și produse de înaltă tehnologie și inovație.”
S.C. BlueSpace TECHNOLOGY S.R.L. și-a început activitatea în 2016, reușind într-un termen scurt să se afirme, astăzi fiind un nume recunoscut în piața soluțiilor de securitate IT, ecranare electromagnetică și TEMPEST prin ®pangolin.

Datorită expertizei și experienței echipei, cât și flexibilității crescute adresăm mereu noi provocări menite să ofere cele mai bune soluții partenerilor noștri. De asemenea, exploatăm constant capabilitățile tehnice și teoretice ale departamentului de inovație și cercetare (R&D), pentru a ne îndrepta activitatea și în noi direcții, abordând o perspectivă de ansamblu.

În portofoliul BlueSpace TECHNOLOGY se regăsesc soluții optime, care întrunesc nevoile clienților noștri. Întreaga paletă de produse are ca numitor comun electronica, compania având ca stâlp de susținere o echipă de ingineri cu o vastă experiență în domeniu, a căror pasiune și dedicare îmbină profesionalismul într-o manieră creativă și plină de inovație.

Produsele si serviciile companiei noastre sunt proiectate și dezvoltate de echipa proprie de R&D, proiectând produse și actualizate constant, în funcție de cerințele partenerilor noștri.

Începând în 2017 cu zona dedicată ®DigitalWAVE, compania s-a dezvoltat rapid și pe zona comunicațiilor radio, consolidându-și poziția de expert în sisteme de ecranare și blocarea emisiilor compromițătoare tip TEMPEST.

BlueSpace TECHONOLGY a reușit să dezvolte și să implementeze cu succes proiecte complexe, prin care s-a poziționat strategic pe piața de specialitate. Am obținut încrederea clienților prin calitatea produselor, expertiza specialiștilor noștri și dinamismul activității de R&D, iar aceste lucruri se reflectă în toată activitatea noastră.

Domenii de expertiză:

-             Soluții și sisteme IT complexe

-             Echipamente TEMPEST

-             Soluții de ecranare electromagnetică

-             Aplicații software și soluții de inginerie

-             Radio și telecomunicații

ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001

Acreditare RENAR ISO 17025 

Membru a Asociației Patronale Română a Producătorilor de Tehnică Militară

Cetificat NGACE

Echipamente TEMPESTE certificate ORNISS

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.