BDM ROOF SYSTEM SRL

check_circle Companie verificată

BDM ROOF SYSTEM SRL

check_circle Companie verificată

Despre

S.C. BDM ROOF SYSTEM S.R.L. este firma cu un personal cu o experienta de peste 9 ani in domeniul sistemelor de acoperis, atat la nivelul personalului de vanzari cat si la nivelul montatorilor.

Misiunea noastra este sa realizam pentru 50.000 de familii din Romania un ACOPERIS SANATOS, cu o durata de viata de peste 50 de ani, sub care sa doarma linistiti si sa-si traiasca cele mai frumoase momente ale vietii.

Importam in Romania cel mai bun sistem de tigla metalica la nivel mondial, BudMat Venecja.

Suntem principalul distribuitor al producatorului BILKA STEEL in zona Bucuresti-Ilfov. Oferim clientilor nostrii servicii de cea mai inalta calitate. Calculele noastre sunt unele din cele mai precise si ofertam numai materiale de calitate superioara.
Sediul si showroomul se afla pe Strada Prelungirea Ghencea, Nr 101, Sector 6, Bucuresti..
Partenerii nostrii sunt:.
Pentru tigla metalica : Bilka Steel.
Pentru tigla ceramic: Tondach.
Pentru tigla beton: Bramac.
Pentru ferestre mansarda: Fakro.
Pentru panouri solare: Bramac

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. PRELUNGIREA GHENCEA 95C, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close