BDM ROOF SYSTEM S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.C. BDM ROOF SYSTEM S.R.L. este firma cu un personal cu o experienta de peste 9 ani in domeniul sistemelor de acoperis, atat la nivelul personalului de vanzari cat si la nivelul montatorilor.Misiunea noastra este sa realizam pentru 50.000 de familii din Romania un ACOPERIS SANATOS, cu o durata de viata de peste 50 de ani, sub care sa doarma linistiti si sa-si traiasca cele mai frumoase momente ale vietii.Importam in Romania cel mai bun sistem de tigla metalica la nivel mondial, BudMat Venecja.Suntem principalul distribuitor al producatorului BILKA STEEL in zona Bucuresti-Ilfov. Oferim clientilor nostrii servicii de cea mai inalta calitate. Calculele noastre sunt unele din cele mai precise si ofertam numai materiale de calitate superioara.
Sediul si showroomul se afla pe Strada Prelungirea Ghencea, Nr 101, Sector 6, Bucuresti..
Partenerii nostrii sunt:.
Pentru tigla metalica : Bilka Steel.
Pentru tigla ceramic: Tondach.
Pentru tigla beton: Bramac.
Pentru ferestre mansarda: Fakro.
Pentru panouri solare: Bramac

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.