Bavaria Holiday Group SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Este o agentie de turism din Bucuresti care activeaza de 10 ani pe piata.Agentia Bavaria Tour beneficiaza de o echipa tanara, puternica si dinamica unde colegii sunt tratati corect si cu respect si unde clientii si partenerii sunt tratati cu admiratie si stima.In urma unui studiu de piata, anul acesta agentia si-a schimbat denumirea in Bavaria Tour.Atuul nostru este promptitudinea, dar mai ales seriozitatea si amabilitatea fata de clientii nostri care revin an de an.La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate.Misiunea noastra este sa intelegem dorintele turistilor nostri si sa venim in intampinarea lor cu oferte personalizate care sa reflecte cerintele fiecarui turist.Avem foarte multi clienti fideli, pe care ne bazam si cu care dorim sa organizam cat mai multe vacante frumoase. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.