BASTION INTERNATIONAL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ANGAJAM SECRETARA / ASISSTANT MANAGER in BucurestiCERINTE:- studii medii (preferabil bacalaureat)- Microsoft Office - cunostinte de limba engleza- disponibilitate deplasari (1- 2 zile) maxim 40% din timp- abilitati de comunicare- atitudine pozitiva- dorinta de dezvoltare personala si profesionala- persoana ordonata, perseverenta- de incredere  OFERIM:-  pachet atractiv (posibilitate de cazare, plata costurilor de intretinere, plata telefon, internet, TV, plata partiala a costurilor cu imbracamintea de birou si uneori a altor cheltuieli curente, salariu fix)- plata studiilor universitare- posibilitate de promovare si dezvoltare profesionala rapida inclusiv posiblitatea realizarii de venituri pe baza de comision in functie de performanta- training on the job 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.