Baneasa Shopping City

BANEASA DEVELOPMENTS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Băneasa Shopping City inseamna o combinaţie unică de dezvoltări imobiliare, management de centru comercial şi un spațiu impresionant de divertisment. Toate aceste activități sunt concentrate pe Platforma Comercială Băneasa, o platformă comercială şi imobiliară de amploare situată în nordul Bucureştiului (cea mai dezvoltată zonă a oraşului, care înregistrează cel mai mare venit pe cap de locuitor).

 

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006.

 

Ne ghidăm după obiective bine definite și atenție acordată fiecărui element din universul Băneasa Shopping City:

 

Chiriașii noștri beneficiază de "cel mai bun loc" pentru brandurile lor și, totodată, de cel mai prolific mediu de afaceri pentru dezvoltarea propriei companii;
Clienții noștri se bucură de o experiență unică de cumpărături și divertisment, menită să le completeze armonios stilul de viață;
Angajații noștri lucrează într-un mediu dinamic, ce le asigură dezvoltarea personală și profesională, printr-un sistem de recompensare și apreciere constantă a muncii lor;
Comunitatea noastră crește și se dezvoltă frumos, responsabil și sustenabil.

 

În toți aceşti ani, am reuşit să construim o comunitate de clienţi aparte, care se remarcă din mulţime prin aşteptările lor ridicate, stilul de viaţă original, alegerile vestimentare şi formele alese de divertisment. Băneasa Developments se implică în viețile a milioane de oameni în fiecare an, fie că sunt angajați, clienți, furnizori, parteneri sau membri ai comunității.

 

Am înțeles dintotdeauna că succesul nostru depinde în cele din urmă de sănătatea și prosperitatea comunității în care ne desfășurăm activitatea, prin urmare căutăm să avem un impact social și economic semnificativ, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru întreaga societate.

 

Vino si tu in ehipa noastra!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.