BANCA COMERICALA ION TIRIAC

BANCA COMERICALA ION TIRIAC

Despre

BANCA TIRIAC Banca Tiriac este un competitor de marca pe piata bancara romaneasca, adresandu-se clientilor persoane juridice si fizice cu o oferta larga de produse si cu servicii de inalta calitate. Aflata in plin proces de expansiune in teritoriu si de dezvoltare a afacerii, Banca Tiriac recruteaza pentru unitatile care urmeaza a deveni in curand operationale in Bucuresti, candidati valorosi pentru postul mentionat.
Pentru a aplica va invitam sa transmiteti CV si scrisoare de intentie, precizand denumirea postului pentru care candidati si ca ati aplicat prin intermediul eJobs, la: Banca Tiriac Centrala
Departamentul Resurse Umane
Adresa: City Business Center strada Nerva Traian nr. 3, sector 3, Bucuresti
E-mail: hrdepartment@cbit.ro Fax: 021 3025 627

Aplicatiile Dvs. vor fi considerate strict confidentiale.
Candidatii considerati corespunzatori vor fi contactati pentru etapele viitoare de recrutare.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

STR. NERVA TRAIAN, NR. 3, BL. M101, SECT. 3, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close