AxesSoftware

check_circle Companie verificată
3

AxesSoftware

check_circle Companie verificată
3

Despre

In anul 2005 a luat fiinta firma Axes Software din dorinta de a realiza aplicatii complexe pentru automatizarea proceselor de marfuri si servicii in cadrul companiilor, incepand cu aplicatii de tip WMS. Astfel dezvoltam aplicatii de urmarirea a fluxurilor de productie (PMS Production Management System), aplicatii de gestionare a comenzilor de intrare si iesire (OMS Orders Management Systems) si aplicatii de gestionare a transporturilor de marfuri (TMS Transport Management Systems).
Folosind cele mai noi tehnologii in domeniul dezvoltarii de programe si echipamente de ultima generatie solutiile noastre raspund celor mai exigente cerinte din diferite domenii cum ar fi: productie, logistica, curierat, distributie.

Joburi

Contact

str. Matei Basarab, nr. 36, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close