Avon

Avon Cosmetics Romania

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Avon reprezinta compania unde frumusețea, inovația și optimismul fac diferența în viața a milioane de oameni din lume. În România, în spatele cosmeticelor și a pledoariilor pentru frumusețe, Avon are o echipă de 350 de angajați inspirați de ceea ce fac în fiecare zi. De 20 ani, suntem mândri să lucrăm pentru un brand cu o istorie globală de peste 130 ani și să schimbăm lumea prin frumusețe, în fiecare zi.

 

Suntem compania numărul 1 în piața de cosmetice din România inca din anul 2002 și în top 10 țări din lumea globală Avon, iar succesul nostru s-a construit prin ambiție, curaj, atitudine și o grijă extraordinară pentru cauzele sociale dedicate femeilor. La Avon suntem preocupați nu numai să aducem frumuseţea şi oportunitatea de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţim viaţa. Și dacă ne-ai cunoscut colegii sau povestea, dacă ai văzut eforturile noastre de CSR în lupta împotriva cancerului la sân sau împotriva violenței domestice, dacă ai citit broșura sau ai încercat produsele noastre, înseamnă că ai văzut o parte din stilul nostru de a face lucrurile și dorința noastră de progres, inovație și digitalizare.

 

Promovăm respectul pe care societatea îl datorează rolului femeilor în dezvoltarea socială şi milităm continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă. Conform unui studiu desfăşurat de Nielsen in 2013, 8 din 10 românce comandă produse Avon cel puțin o dată pe an.

 

Fiecare zi la Avon este diferită de cealaltă. Nu este doar un loc special în care să lucrezi, este o oportunitate în care poți crește. "Inspiring Work. Empowering Women" este promisiunea pe care o facem colegilor noștri, deoarece activitatea lor are impact asupra a milioane de femei, în fiecare zi.

 

Noi spunem că "Nu așteptăm momentul potrivit, îl facem noi să fie potrivit!". Hai să construim împreună un mediu în care frumusețea și businessul se întâlnesc și fac echipă pentru a schimbă lumea!

Media
Află cum îți poți dezvolta cariera în Avon, chiar dacă nu ai experiență.
Joburi