Avanta Care

check_circle Companie verificată

Avanta Care

check_circle Companie verificată

Despre

Avanta Care LTD este una din cele mai importante companii de recrutare personal medical din Anglia, care incepand cu anul 2011 a angajat sute de persoane din Romania.  In Martie 2016,  Avanta Care a inaugurat in Romania propria reprezentanta pentru recrutarea directa a personalului.   Avanta Care Romania, angajeaza, in mod direct, infirmieri si asistenti medicali din toate localitatile din Romania, pentru azilurile de batrani din Anglia. Serviciile noastre sunt inregistrate, inspectate si aprobate de catre CQC (Care Quality Comission).  Oferim mai mult decat un job, rasplatim fidelitatea prin bonusuri si garantam un numar minim de 35 de ore de lucru pe saptamana. Sa lucrezi pentru noi inseamna sa beneficiezi de recompense de neegalat si de o echipa de recrutare prietenoasa. Scopul nostru este de a te ajuta sa imbunatatesti calitatea vietii pentru tine si familia ta, si in acelasi timp calitatea vietii pacientilor pe care ii ai in grija.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Junction House, 9 Waver Green, Pudsey, Leeds

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close