Asociatia Create Yourself

check_circle Companie verificată

Asociatia Create Yourself

check_circle Companie verificată

Despre

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi independentă, din România, care de peste 3 ani oferim copiilor instituționalizați și celor care provin din medii defavorizate șansa de a-și construi o perspectivă pozitivă asupra viitorului. Punem cărămidă peste cărămidă la construcția educației active, permanent exersate. 

Uneltele pe care le folosim spre a clădi pentru acești copii oportunități reale sunt meditaţiile şcolare, consilierea vocaţională, mentoratul în carieră, atelierele creative și cele de tip DVI (deprinderi de viață independentă). Cu ajutorul lor ne dorim să deschidem și să înlesnim drumul cunoaşterii pentru copiii care nu au şansa de trăi înconjurați de echilibrul unei familii care să îi poată înveța cum să ia decizii conștiente legate de viitor sau care să le ofere siguranța pașilor făcuți pe teren necunoscut.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Bd. Corneliu Coposu nr. 7, bloc 104, ap. 04, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close