Antalis SA

check_circle Companie verificată
4

Antalis SA

check_circle Companie verificată
4

Despre

Antalis este lider in distributia de hârtie, soluții de ambalare și comunicare vizuală în Europa. Antalis este singurul jucător din sectorul său care are o prezență internațională, cu filiale în 31 de țări.  Grupul oferă una dintre cele mai largi și mai diversificate game de produse și soluții de pe piață și oferă clienților săi un nivel ridicat și inovator de servicii, atât în ceea ce privește personalizarea, expertiza și logistica, în special datorită celor 103 centre de distribuție situate în toată lumea lumea.

In România, compania Antalis este prezentă din anul 2000. Cu sediul in Bucuresti si filiale in Iasi si Cluj, cei peste 90 de angajati deservesc peste 3000 de clienti anual.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

Str. Matei Basarab, 20A, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close