Ana Pan

ANA PAN SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

La Ana Pan iubim tot ce este dulce si promitem ca vom continua sa crestem si sa oferim cele mai bune produse cu gust autentic de copilarie!

Am pornit pe drumul spre succes in anul 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal, cu un magazin de familie in zona Dorobanti. Mamele si matusile noastre au invatat traditia prajiturilor de casa de la strabunici si iata ca am devenit repede reperul bucurestenilor pentru cofetarie, brutarie si patiserie traditionala.

Ne-am extins rapid si am ajuns la o retea de 10 magazine Ana Pan si 3 magazine Ana Baking&Co., unde clientii stiu ca pot gasi mereu cele mai apetisante produse de cofetarie, patiserie, panificatie si chiar produse fresh destinate consumului de zi cu zi ( sandwish-uri, salate si supe ) Astazi, am ramas la fel de pasionati de produse naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate, dupa retete traditionale.

La Ana Pan credem ca poti fi autentic intr-un shop realizat de romani, avand torturi, prajituri, patiserie si brutarie tradiționala si reinventata, create zilnic de la 0 chiar in centrul Bucurestiului. 100% romanesc, 100% ambitie sunt principiile dupa care ne ghidam, demonstrand ca putem crea local concepte inedite de cofetarii – cafenele.

Suntem o echipa frumoasa, ca o familie pasionata de tot ceea ce este bun si frumos. Cautam sa intregim acesta echipa minunata cu colegi care sa impartaseasca valorile companiei: entuziasm, responsabilitate, calitate, spirit de echipa, evolutie continua, respect pentru traditie si integritate. Oferim un mediu stabil de lucru, salarii decente si oportunitatea de a creste profesional.

Vrem sa avem cei mai buni colegi, pe care sa-i crestem si sa le oferim oportunitati de a se dezvolta profesional in familia Ana Pan.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.