S.C. AMICREDIT TEAM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

AMICredit este o companie de consultanță financiară, importantă pe piața intermedierilor de credite din România. Suntem prezenți in piața intermedierii de credite din 2008.
În timp, datorită profesionalismului, seriozității și dedicării 100% în ceea ce facem, am devenit unul din cei mai importanți parteneri ai băncilor și un real ajutor pentru clienții ce apelează la serviciile noastre.
Activitatea de vânzări produse financiar-bancare, se desfășoară în două moduri, și anume :
-      vânzări prin telefon, în care clienții sunt contactați telefonic pentru consultantă și creditare
-      vânzări directe, în care consultanții au întâlniri directe cu angajații companiilor sau instituțiilor publice pentru a-i consilia și a găsi soluții de creditare potrivite acestora.
“Amicul planurilor tale” – este sloganul după care ne ghidăm activitatea zi de zi. Vrem să-ți înțelegem dorințele și nevoile și apoi, prin prisma experienței pe care o avem, să venim în ajutorul tău cu o soluție personalizată.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.