AMEROPA GRAINS SA

check_circle Companie verificată
7

AMEROPA GRAINS SA

check_circle Companie verificată
7

Despre

Despre noi

Ameropa Grains S.A. România este parte a Grupului de companii Ameropa Elveţia. Aceasta din urmă deţine în România atât Combinatul de Îngrăşăminte Azomureş (www.azomures.com), cât şi Chimpex (www.chimpex.ro), unul dintre cei mai mari operatori din Portul Constanţa.

Ameropa este prezentă în 30 de ţări şi are o expunere globală în pieţele tradiţionale pe cinci continente (www.ameropa.com).

Ameropa Grains S.A. vinde peste 200000 tone de fertilizant, seminţe şi pesticide, gestionând peste 3 milioane de tone de cereale pe an. Reprezentanţii noştri lucrează alături de agricultori, oferind o gama completă de produse pentru înfiinţarea culturilor. În acest sens, Ameropa Grains S.A. este unul dintre cei mai mari distribuitori din ţară de îngrăşăminte pentru agricultură, seminţe şi pesticide.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Municipiul Constanta, Incinta Port Constanta, Dana 54, Etaj 1, Judetul Constanta, Constanta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close