ALTFACTOR SRL

check_circle Companie verificată
4

ALTFACTOR SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

ALTFACTOR este o companie de dezvoltare software cu 20 de ani de experiență în realizarea de software educațional la comandă, simulări multimedia interactive, gamification și servicii de dezvoltare de aplicații pentru Realitate Virtuală. De asemenea, pe parcursul desfășurării ultimelor noastre proiecte, am reușit să dobândim o experiență remarcabilă și cunoștințe excelente în domenii ca IoT, senzori, manipulare de date, vizualizare, precum și învățare automată. Această experiență a fost obținută prin participare la peste 10 proiecte finanțate de UE.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str 8 MARTIE nr. 29, GALATI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close