Alliance Real Estate Business Center S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o companie de servicii in piata imobiliara. Serviciile noastre sunt orientate catre nevoile si motivatiile clientilor si poate cu cele mai bune servicii aduse acestora.

Avantajele noastre competitive includ o pozitionare ireprosabila a personalului de vanzari in primul rand si a echipei administrative total diferita in abordare decat majoritatea concurentei, o deservire a contractelor dusa aproape de perfectiune, inovatie permanenta in serviciile oferite, traininguri avansate permanente si anuale, cele mai recente echipamente de lucru si o integritate personala/institutionala de exceptie.

Privind partea financiara ne dorim ca personalul nostru administrativ si de vanzari sa dispuna nu doar de un salariu “Ok”, dorim ca acestia sa aiba cel mai bun salariu sau cel mai bun comision din piata!

Despre partea profesionala, atata timp cat exista interes activ, implicare totala si devotament rezultatele excelente nu vor intarzia sa apara.

Pe scurt noi nu propunem doar un simplu job in domeniul imobiliar, noi va propunem o Cariera!

Media