Alior Bank

ALIOR BANK SA VARSOVIA - SUCURSALA BUCURESTI

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Alior Bank SA a inceput sa functioneze in anul 2008 ca un nou tip de banca, combinand regulile bancare tradtionale cu solutii si produse inovatoare. Banca s-a remarcat prin oferirea clientilor de produse si servicii bancare inovatoare care anterior nu erau disponibile pe piata poloneza.

Alior Bank a crescut dinamica si si-a consolidat rapid pozitia pe piata printr-o oferta de produse si servicii inovatoare, stabilind noi standarde de calitate in sectorul financiar-bancar din Polonia si combinand principiile bancare traditionale cu solutiile digitale. In anul 2013, banca a stabilit un partenriat strategic cu operatorul de telefonie mobila T-Mobile Polonia, cu scopul de a oferi servicii bancare inovatoare pe piata poloneza. Parteneriatul s-a dovedit rapid a fi unul de succes, Alior Bank extinzandu-si activitatea in Romania, in octombrie 2017, prin lansarea proiectului financiar digital “Telekom Banking”, in parteneriat cu Telekom Romania. Parteneriatul ofera persoanelor fizice o gama variata de operatiuni bancare, credite si produse de economisire, precum si acces la o platforma online de schimburi valutare in conditii foarte avantajoase.

Pe parcursul carierei sale, Alior Bank a castigat diverse premii, precum: “Cea mai buna banca pentru companii”, in conformitate cu Forbes, “Banca cu cea mai rapida crestere” – Liderii bancii mondiale primesc “Crystal Emblem” in plebiscitul European Trusted Brands, “Cea mai buna utilizare a IT in retail banking”- Banking Technology Awards, “Best european retail 2014 si 2015, “Best Customer Facing Technology”- Retail Banking Conference & Awards in 2016.

Echipa Alior Bank este un tanara, entuziasta si ambitioasa ce lucreaza permanent la indeplinirea misiunii de a oferi clientilor un alt stil de banking, mai simplu, mai rapid, mai accesibil si mai digital. Cautam sa cream o echipa de oameni talentati si cu spirit de echipa, oameni cu o mentalitate de castigatori, care stiu sa exploateze oportunitatile de crestere. Oferim un mediu profesional in care inovatia, tehnologia si centralitatea clientului sunt definitorii.

Daca iti doresti sa reusesti, iti place munca in echipa si colaborarea, esti dedicat si ambitios, te asteptam sa te alaturi echipei Alior Bank.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.