Alfa Medical Services

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Alfa Medical Services este o companie cu capital privat integral romanesc infiintata in anul 1994  de doi medici specialisti, care s-a dezvoltat continuu, ajungand la o diversificare a activitatii, de la medicina de familie, medici specialisti, laborator analize medicale, ecografii, radiologie, DEXA, mamografie, recuperare medicala si fizioterapie, medicina muncii si stomatologie, care permite clinicianului un diagnostic medical complet.  Ce ne diferentiaza de alte companii ? Personalului medical i se creeaza toate conditiile acordarii unei asistente medicale complete, inclusiv celor debutanti , fiind apreciati moral si material la adevarata lor valoare. 

Ce ne recomanda ? Experienta de peste 26 de ani, colectivul format de peste 100 de colaboratori, dintre care medicii reprezinta mai mult de jumatate, numarul mare de pacienti care ni se adreseaza, cele 7 puncte de lucru , cu inca doua in proiect si dorinta de perfectionare si imbunatatire a dotarii si activitatii.