ALCAM INTERNATIONAL

check_circle Companie verificată

ALCAM INTERNATIONAL

check_circle Companie verificată

Despre

GREEN FUTURE GROUP este unul din producătorii de top din Romania de articole premium destinate somnului.
Fondată în 2004, compania a fost construita în jurul unui nucleu de oameni tineri si dinamici.
Birourile noastre sunt situate în București, iar facilitățile de productie lângă Timișoara, Urziceni și Roman. Cu peste 10 ani de experientă în domeniu, suntem dedicați să aducem în fața consumatorilor numai produse de cea mai înaltă calitate. Ne adresam atât consumatorilor finali, dar și clientilor HORECA și celor din industria de mobilă. Suntem prezenți atât pe piața din Romania cât și in cele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova și Suedia.
Producem o linie completă de produse premium destinate somnului: saltele, perne, pilote, protecții saltea și lenjerii. Acestea sunt fabricate în Romania în facilitatile proprii de productie sub directă noastră supraveghere și monitorizare a calității.
Fabricăm produse destinate somnului atât sub brandul propriu Green Future, cât și sub brandurile partenerilor noștri. Articolele noastre sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate din materiale fine și variate, cum ar fi bumbacul, puful de gâscă, bambusul, lână și înlocuitori sintetici ai acestora.
Suntem mândri de produsele noastre și ne straduim în fiecare zi să ne facem clientii fericiți prin calitatea produselor și serviciilor noastre.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

STR.TOMIS,NR.6,BLH4,AP.2, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close