AL PROMT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania AL PROMT a fost infintata in anul 1993 si a reusit in decursul timpului sa devina unul dintre liderii de piata din domeniul constructiilor de pereti cortina, tamplariei din aluminiu sau otel si al placarilor ventilate. La AL PROMT, ne concentram eforturile pentru dezvoltarea unor fatade de cladiri care sa indeplineasca atat cerintele de calitate cat si cele estetice si energetice. Atentia catre functionalitate si conformitatea cu standardele actuale fac din orice proiect realizat de AL-PROMT un succes. Ne remarcam prin proiecte de anvergura cum ar fi: Sky Tower, Promenada Mall, Luminatoarele proiectului Mega Mall, Parklake si multe altele. Sistemele folosite sunt Schüco Germania pentru peretii cortina, tamplaria din aluminiu si pvc si Jansen Elvetia pentru tamplaria din otel.
Compania se afla intr-un proces de dezvoltare continuu si valorile cu care ne mandrim sunt: responsabilitate, calitate, profesionalism, competenta, dinamism si inovatie.
In mod constant sunt supuse la concurs diverse pozitii in cadrul companiei si ne-am bucura daca persoanele ce aplica ar avea aceleasi principii de abordare a proiectelor ca si noi. Aplicatii se realizeaza prin intermediul site-ului. Multumim pentru interesul acordat!
Semnat,
Echipa AL-PROMT

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.