AGGREKO

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cine suntem?

Aggreko este liderul mondial in solutii temporare de producere a energiei electrice (generatoare) si unul dintre principalii furnizori de echipamente de control al temperaturii.

Ne desfasuram activitatea la nivel global in peste 200 de centre de service si sedii aflate in 45 de tari.

Suntem prezenti in Romania din 2013 si asiguram partenerilor nostri de afaceri din intreaga zona de Sud Est a Europei, servicii de inalta calitate in regim 24/7 prin intermediul unei echipe specializate de tehnicieni si ingineri, cat si prin oameni de vanzari dedicati.

Cum ne desfasuram activitatea?Inchiriem echipamentele Aggreko catre clienti, iar acestia le utilizeaza in functie de nevoi.
Livram proiecte energetice la cheie cu durata de viata medie si pe termen lung, prin instalarea si exploatarea unor centrale electrice.

In ambele cazuri, echipa Aggreko asigura service-ul si intretinerea echipamentelor.

Proiectele noastre variaza in complexitate de la:a furniza un generator timp de cateva zile catre un operator utilitar care intreprinde lucrari de mentenanta la liniile de transmisie
a asigura controlul temperaturii intr-o cladire de birouri dupa defectarea sistemului de aer conditionat
a instala echipamente speciale pentru producerea de gheata pentru patinoarele temporare

pana la:a alimenta regiuni sau state intregi atunci cand reteaua electrica principala a fost distrusa in urma unor calamitati: Japonia, afectata de puternicul cutremur din 2010
a construi si a furniza o infrastructura energetica critica care sustine emisia televizata, iluminatul de siguranta si cel al terenului de joc pentru evenimente sportive majore, precum Jocurile Olimpice si Cupa Mondiala FIFA din 2014 ori Campionatul European de Fotbal 2016
a asigura permanenta activitatii rafinariilor de petrol, prin mentinerea productiei de combustibil pe vreme calda prin furnizarea de energie electrica si capacitate de racire suplimentara

Toate aceste sunt posibile datorita oamenilor care stau in spatele brandului Aggreko!Acesti oameni sunt increzatori si de incredere.
Lucreaza cu pasiune, dedicatie si in echipa.
Identifica noi oportunitati de dezvoltare prin orientare fata de nevoile clientilor Aggreko, prin eficienta si sustinerea unor standarde de calitate inalte.

Daca vrei sa faci parte dintr-o asemenea echipa, iar unul dintre posturile publicate pe care acest web-site ti-a captat atentia, atunci aplica!

In cazul in care experienta si profilul tau sunt potrivite cu cerintele postului, te vom contacta! 
Media
Aggreko | Bringing power to life
Black-out : Power generators keeping Belgium energized
Aggreko - Load on Demand. A smart solution that delivers scalable power
Hybrid Power In Patagonia
Data Centres - Just Add Aggreko
Aggreko together 2020
The bridge to NET zero
Aggreko - What we do
Joburi