Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( AFIR) a fost înfiinţată prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, prin reorganizarea Agenţiei de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit ( APDRP) .

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor rurale ( AFIR) a preluat patrimoniul APDRP şi atribuţiile ce decurg din funcţia de monitorizare a Programului SAPARD, precum și atribuțiile de implementare tehnică, plată și monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală 2007-2013. Mai mult decât atât, AFIR va respecta criteriile de acreditare pe toată perioada pentru care i-a fost conferit managementul asistenţei prin deciziile Comisiei Europene. Agenţia a continuat efectuarea plăţilor pentru proiectele contractate prin SAPARD, iar până în decembrie 2013, a monitorizat toate proiectele care au fost finanţate prin acest Program pentru a se asigura că beneficiarii respectă clauzele asumate prin contractele de finanţare.

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( AFIR) este formată din 13 Direcţii specializate la nivel cetral, din 8 Centre Regionale și 41 de Oficii Judeţene.

Principalele direcţii de investiţii care sunt finanţate, reprezintă o continuare firească a Programului SAPARD dar și a PNDR 2007 - 2013.

În concordanţă cu celelalte componente de investiţii se finanţează atât activităţile de diversificare economică, turism, conservarea patrimoniului natural, cultural şi arhitectural, cât şi renovarea satelor.

Agenția a obţinut, certificarea internaţională pentru standardul de calitate ISO 20000-1:2011, aplicabilă sistemului de management al serviciilor IT. Această certificare, atestată de Lloyd’s Register Quality Assurance din Marea Britanie garantează că procesele IT ale Agenției sunt în concordanţă cu normele, prevederile şi regulamentele internaționale.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.