Afaceri potrivite SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Afaceri Potrivite - Honoshib - www.afacerimaibune.ro - ofera cele mai performante solutii pentru anterprenori si afacerile lor.
Suntem aici sa facem legatura dintre mediul de afaceri si tehnologie, astfel incat acestia sa fie mai linistiti si sa faca afaceri mai bune.

Mai exact, prin parteneriatul cu Telekom Romania oferim solutii de:

Ø  Telecomunicatii - afacerimaibune.ro se adreseaza personalizat fiecarei afaceri si include in portofoliul sau servicii de voce mobila si fixa, internet pe banda larga si televiziune;

Ø  Promovare - pentru a face afaceri mai bune te ajutam sa-ti promovezi afacerea prin intermediul unor metode noi (online) si traditionale (televiziune);

Ø  Digitalizare - furnizam programe care cuprind toate datele planificarii resurselor unei organizatii ( contabilitate, gestiune, evidenta fiscala, cataloage de contracte, etc. ) si aplicatii care iti monitorizeaza avansat partenerii de afaceri astfel incat sa fii in siguranta.

Ø  Finantare - finantam toate echipamentele de comunicatii, IT si specifice pentru compania ta fara sa faci o investitie initiala.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.