AdvertMinds

check_circle Companie verificată
1

AdvertMinds

check_circle Companie verificată
1

Despre

Advertminds doreste sa ofere nu doar servicii de marketing, ci pune in joc imaginatia si implicarea deplina a echipei in proiectele pe care le deserveste. Pornind de la dezvoltarea unei relatii de tip B2B cu fiecare client, Advertminds are capacitatea de a face diagnoza web site-ului si a celorlate pagini reprezentative pentru afacerea acestuia, oferind solutiile de care are nevoie, de a imbunatati identitatea vizuala a unei companii, de a adapta strategiile de marketing potrivite fiecarui tip de business si nu in ultimul rand, de a a satisface orice nevoie a clientului in materie de promovare a produselor si serviciilor sale.

Solutiile oferite de Advertiminds pot fi implementate in stransa relatie cu nevoile specifice ale fiecarui client, pentru a asigura imbunatatirea procesului de comunicare, branding si pozitionare in piata, toate conducand in mod cert la cresterea vanzarilor.

Tinem cont de obiectivele de marketing solicitate de clientii nostrii si in acest sens, Advertminds planifica strategic cel putin atingerea tintelor propuse.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

B-dul Decebal, Nr. 12, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close