Advanced Promotion Consulting APC S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
APC are disponibilitatea de a furniza si/sau distribui clientilor interesati prin intermediul departamentului de marketing, produse, materiale si obiecte promotionale, printre care: Flying Banner, Roll up, Corturi, Standuri, Structuri publicitare gonflabile, Produse de expunere, Panouri grafici, Pereti grafici, Cupe, Medalii, Tablite promotionale, si alte produse necesare pentru a raspunde exigentelor organizarii unui eveniment din sectorul publicitar/promotional.
S.C. Advanced Promotion Consulting APC S.R.L. are scopul de a furniza clientiilor o gama larga de produse promotionale de calitate superioara si vizibilitate maxima pentru promovarea unui brand al clientului si/sau al sponsorului clientului care doreste promovarea imaginii sale pe piata.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.