ADMINISTRARE ACTIVE SECTOR 3 SRL

check_circle Companie verificată
5

ADMINISTRARE ACTIVE SECTOR 3 SRL

check_circle Companie verificată
5

Despre

Societatea Administrare Active Sector 3  a fost infiintata in scopul asigurarii unei mai bune gospodarii a bunurilor imobile apartinand domeniului public si privat al Municipiului Bucuresti, respectiv a Consiliului Local al Sectorului, Bucuresti.

Din anul, suntem producatori de prefabricate beton si asfalt, Societatea noastră dispunand de:

o centrală de betoane pentru producerea betonului marfă și a betonului rutier model Liebherr, tip BETOMAT II-345,
o fabrică proprie de elemente prefabricate de beton, alcătuită dintr-o hală de producție în care se desfășoară procesele de realizare a armăturilor pe de o parte, și pe de altă parte sunt realizate procesele tehnologice de turnare a betoanelor în cofrajele cu armături, pentru diverse tipologii de elemente prefabricate.
o instalație modernă pentru prepararea mixturilor asfaltice, model BENNINGHOVEN BA, care asigură o capacitate operațională de producție cuprinsă întretone/oră,
o instalație modernă pentru prepararea emulsiei bituminoase cationice, model MASSENZA Embac 4000×2, care asigură o capacitate de producție de 10 tone/oră, situate la punctul de lucru din Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura, nr. 111, Judetul lfov.

Motoul care ne ghideaza activitatea: " Oamenii cu care lucram, sunt cea mai pretioasa resursa!"

De aceea, ne formam o echipa din specialisti orientati catre rezultate, dornici sa contribuie alaturi de noi, la indeplinirea obiectivelor strategice ale societatii.

Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa de oameni harnici, implicati si dedicati, va asteptam cu drag alaturi de noi!

AAS3

Joburi

Contact

CALEA VITAN 242 Et. P CAM. 6 Cod 031301 sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close