Adisaf Consulting Management SRL

check_circle Companie verificată
2

Adisaf Consulting Management SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

„Managementul nu-i nimic mai mult decât să motivezi alți oameni”                                                        Lee Iacocca

          Suntem o firmă românească de consultanță pentru afaceri și management care asigură suport juridic, logistic, de personal sau administrativ pentru companii de succes din țară sau străinătate. Oferim seriozitate, responsabilitate și profesionalism în management.

           Ne bazăm pe o bogată experiență  de organizare, coordonare, planificare, îndrumare și conducere a afacerilor în România de 25 de ani. În această perioadă am conceput și derulat numeroase strategii și planuri de business de succes, atât pentru noi cât și pentru partenerii noștri.

           Suntem pregătiți să vă oferim cele mai noi și mai eficiente metode de management modern, în condiții de seriozitate și responsabilitate la nivel occidental, fiind perfect adaptați la mediul de afaceri dinamic din România.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

B-dul LASCĂR CATARGIU 35, Bucureşti sect 1

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close