Adisaf Consulting Management SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

„Managementul nu-i nimic mai mult decât să motivezi alți oameni”                                                        Lee Iacocca

          Suntem o firmă românească de consultanță pentru afaceri și management care asigură suport juridic, logistic, de personal sau administrativ pentru companii de succes din țară sau străinătate. Oferim seriozitate, responsabilitate și profesionalism în management.

           Ne bazăm pe o bogată experiență  de organizare, coordonare, planificare, îndrumare și conducere a afacerilor în România de 25 de ani. În această perioadă am conceput și derulat numeroase strategii și planuri de business de succes, atât pentru noi cât și pentru partenerii noștri.

           Suntem pregătiți să vă oferim cele mai noi și mai eficiente metode de management modern, în condiții de seriozitate și responsabilitate la nivel occidental, fiind perfect adaptați la mediul de afaceri dinamic din România.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.