ACE TECH CONSULTING SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ACE TECH CONSULTING este o echipa de specialisti care ofera servicii de proiectare si consultanta tehnica atat in sectorul civil cat si cel industrial, capabila sa raspunda unui numar mare de nevoi in ceea ce priveste instalatiile pentru constructii, cum ar fi:

- proiectare instalatii termica, de climatizare si ventilare

- proiectare instalatii sanitare

- proiectare instalatii electrice

- proiectare instalatii pentru detectie si stingere incendiu

Suntem o echipa tanara, pasionata, dinamica, dedicata nevoilor clientilor nostri si apta sa raspunda rigorilor tehnice si legislative care caracterizeaza piata constructiilor din Romania.

Din 2013, anul infiintarii firmei si pana acum, am castigat experienta intr-un domeniu aflat intr-o continua schimbare si reglementare. De asemenea specialistii nostri sunt la curent cu inovatiile si noile standarde din domeniul instalatiilor, integrand cu succes in proiectele noastre cele mai noi si eficiente solutii. În plus, standardul ridicat de consultanta tehnica urmareste ca instalatiile clientilor sa atinga cele mai bune performante.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.