Acago Logistics S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ACAGO Logistics este o companie privata romaneasca, licentiata ca o casa de expeditii, care ofera o gama larga de servicii logistice, de transport de marfa in regim intern si international, dar si servicii de depozitare.
Cele sapte hub-uri din tara ce urmeaza a fi operationale in scurt timp si a caror amplasamente sunt strategic plasate in proximitatea zonelor de granita, ne ajuta sa oferim conditiile optime de maximizare a eficientei lantului de aprovizionare cu solutii logistice si de depozitare complete.
Serviciile noastre de transport si suport profesionist garanteaza maximizarea eficentizarii lanturilor de aprovizionare prin costuri reduse, rapiditate a transporturilor in regim de dubla asigurare si urmarire in timp real a traseului parcurs de marfa clientilor, de la punctul de ridicare pana la destinatia finala.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.