ABRA GLASS SYSTEMS

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ABRA GLASS CONSTRUCT este importator si distribuitor pe piata din Romania de sisteme arhitecturale pentru sticla ( feronerie si accesorii pentru constructii din sticla) al unor marci de prestigiu 
ABRA GLASS SYSTEMS isi propune sa faca diferenta pe piata din Romania cu cele mai calitative sisteme pentru asamblarea sticlei de la cei mai renumiti producatori din Europa. 
Practic, evolutia spre varful pietei de profil a inceput tocmai prin conlucrarea tot mai stransa cu producatorii de renume pe care i-am selectat, astfel incat sa putem prelua valoarea adaugata si avantajele fiecaruia pentru a le transfera clientilor nostri din intreaga tara. Prin produse de calitate superioara testate si agrementate tehnic.
In acest moment ne adresam tuturor arhitectilor, proiectantilor, firmelor de constructii din domeniul architectural la nivel national, cu solutii eficiente de asamblare pentru pentru usi din sticla, compartimentari din sticla, cabine de dus, sisteme si profile pentru balustrade din sticla, cleme si conectori din inox pentru prinderea sticlei, sisteme de glisare pentru usi si cabine de dus din sticla securizata dar si alte tipuri de sisteme necesare asamblarii sticlei.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.