A-SERVICII TERMO SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea S.C. A-SERVICII TERMO S.R.L. cu sediul in BRASOV, a fost fondata in anul 2001, activitatea propriu-zisa o regasim insa din anul 2005. Activitatea de baza a societatii noastre o constituie service-ul centralelor termice precum si lucrarile de instalatii (termice si sanitare), lucrari de ventilatie si climatizare.

Am devenit pe parcursul activitatii noastre reprezentant si partener service pentru renumitele companii BUDERUS, FERROLI, DE DIETRICH, JUNKERS . Datorita portofoliului si recomandarilor primite dea lungul timpului am devenit lideri locali in domeniul service-ului de centrale termice .

Societatea noastra dispune de personal calificat si pregatit la cursuri din tara si strainatate in vederea instruirii si garantarii celor mai bune servicii clientilor nostrii. Deasemenea autorizatiile dobandite ne permit sa efectuam toate tipurile de servicii in conditiile legale actuale in acest domeniu.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.