PIETTA GLASS WORKING SRL

check_circle Companie verificată
6

PIETTA GLASS WORKING SRL

check_circle Companie verificată
6

Despre

SAINT–GOBAIN, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 39,1 miliarde de euro în 2016, Saint – Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi.
 
În România, SAINT–GOBAIN deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1400 de angajaţi  si operează 11 unităţi de producţie în opt situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

 

Intre cele 8 activitati de business din Romania, SAINT–GOBAIN GLASS este prezentă pe piaţa din tara noastra din 2006 cu producţie de sticlă plană, sticlă cu depuneri metalice şi sticlă laminată. In decembrie 2016, aceasta a achiziţionat întregul capital social al companiei românești PIETTA GLASS WORKING, companie înfiinţată în 2000 şi situată în Vălenii de Munte, jud.Prahova.

 

PIETTA GLASS WORKING activează în domeniul procesării sticlei pentru aplicaţii industriale și al elementelor vitrate pentru fațade. In momentul de fata, PIETTA GLASS WORKING detine 5 fabrici, urmand 3 directii de business: Arhitectural, Industrial si Façade, iar numarul angajatilor permanenti este in jur de 700.

 

Achiziția fabricilor PIETTA GLASS WORKING va permite Grupului francez să îşi extindă amprenta industrială pentru a servi şi mai eficient piaţa mondială de faţade, aflată în continuă creştere și pentru a-şi consolida poziția în piaţa aplicațiilor industriale, cu o bază de costuri optimizată.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

STR BEREVOIESTI, NR 77-79, VALENII DE MUNTE, PRAHOVA, VALENII DE MUNTE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close