PIETTA GLASS WORKING SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SAINT–GOBAIN, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 39,1 miliarde de euro în 2016, Saint – Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi.
 
În România, SAINT–GOBAIN deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1400 de angajaţi  si operează 11 unităţi de producţie în opt situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

 

Intre cele 8 activitati de business din Romania, SAINT–GOBAIN GLASS este prezentă pe piaţa din tara noastra din 2006 cu producţie de sticlă plană, sticlă cu depuneri metalice şi sticlă laminată. In decembrie 2016, aceasta a achiziţionat întregul capital social al companiei românești PIETTA GLASS WORKING, companie înfiinţată în 2000 şi situată în Vălenii de Munte, jud.Prahova.

 

PIETTA GLASS WORKING activează în domeniul procesării sticlei pentru aplicaţii industriale și al elementelor vitrate pentru fațade. In momentul de fata, PIETTA GLASS WORKING detine 5 fabrici, urmand 3 directii de business: Arhitectural, Industrial si Façade, iar numarul angajatilor permanenti este in jur de 700.

 

Achiziția fabricilor PIETTA GLASS WORKING va permite Grupului francez să îşi extindă amprenta industrială pentru a servi şi mai eficient piaţa mondială de faţade, aflată în continuă creştere și pentru a-şi consolida poziția în piaţa aplicațiilor industriale, cu o bază de costuri optimizată.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.