Coldwell Banker Banu Manta

6

Coldwell Banker Banu Manta

6

Despre

Coldwell Banker Affiliates of Romania-WE NEVER STOP MOVING!

Fondata in Statele Unite in urma cu peste 100 ani, Coldwell Banker este o companie cu traditie, in prezent acoperind prin reteaua sa, 39 de tari cu 3800 de birouri si peste 120000 de brokeri. Incepand din 2007, clientii din Romania pot beneficia de aceleasi servicii premium pe care compania le ofera la nivel mondial.
Coldwell Banker Affiliates of Romania, lider pe piata romaneasca, cu peste 25 sucursale in Bucuresti si in tara si peste 150 brokeri, ofera servicii specializate de consultanta si brokeraj imobiliar pe toate segmentele pietei.

Misiunea noastra este de a oferi servicii de brokeraj la un nivel ridicat care ne deosebesc in mod clar prin excelenta, oferind oportunitati de dezvoltare personala pentru toti cei implicati.

Coldwell Banker este intr-o permanenta cautare de membri de echipa noi si talentati. Domeniul imobiliar ofera oportunitati nelimitate de cariera si dezvoltare personala. Este cu adevarat o profesie in care succesul este determinat de efortul depus, orientarea individuala, ambitie si dorinta.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Bld Banu Manta nr. 12, sector 1, 011225, Bucuresti