Publicat 12 Nov 2020 | Expiră 01 Dec 2020

Traducator colaborator

100 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Modul nostru de lucru impune stabilirea de parteneriate durabile cu traducătorii noștri, bazate pe încredere și respect reciproc. În prezent suntem în plin proces de actualizare și de completare a listei noastre de colaboratori profesioniști.

Criteriile pe care le considerăm importante în selecția traducătorilor sunt:

- Cunoașterea la perfecție a limbii materne
- Experiență de 5 ani (sau un milion de cuvinte) pentru traducerile scrise
- Cunoașterea aprofundată a cel puțin unei limbi străine
- Specializarea pe unul sau mai multe dintre domeniile juridic, economic, medical sau tehnic.
- Uşurinţă în utilizarea instrumentelor de memorie a traducerii.
- Pentru traducătorii din București în special, posibilitatea de autentificare a traducerilor proprii reprezintă un avantaj
- Emiterea de facturi fiscale pentru serviciile prestate

A. Creează un cont nou în eTranslator: https://www.seriousbusiness.ro/eTranslator/createAccount.php

B. Actualizează un cont existent în eTranslator: https://www.seriousbusiness.ro/eTranslator/

După ce vei finaliza actualizarea profilului tău eTranslator nu uita să apeși butonul Notify.

Îți mulțumim pentru colaborare și te asigurăm că vom analiza profilul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Descrierea jobului

Sistemul nostru de management online al proiectelor este unic și modern. Folosim exclusiv eTranslator pentru a externaliza proiectele noastre de traducere, interpretariat și subtitrări către cei mai buni traducători din țară.

Dacă nu ne cunoaștem deja, te rugăm să îți creezi contul tău eTranslator aici: https://www.seriousbusiness.ro/eTranslator/createAccount.php

În cazul în care am lucrat în trecut și experiența ta în traduceri a cunoscut evoluții semnificative, te rugăm să îți actualizezi profilul tău aici: https://www.seriousbusiness.ro/eTranslator/

Descrierea companiei

Serious Business activează în piaţa locală a traducerilor din anul 2003. Serviciile noastre de traduceri specializate se adresează celor mai importante companii cu afaceri în domeniile: juridic, bancar, medical, energetic, tehnologia informaţiei. Am depășit bariera de 100 de milioane de cuvinte traduse comandate de peste 1000 de companii din întreaga lume.

Expirat
Traducator colaborator  -  SERIOUS BUSINESS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close